Wellness in de buurt

wellness-in-de-buurt-masumi-antwerpen

Bij Masumi in Antwerpen bent u op het juiste adres wanneer het gaat om wellness in de buurt. Wij bieden verschillende massages, hebben een jacuzzi en infrarood sauna. Kiest u voor ontspanning? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Een massage stimuleert de aanmaak van oxytocine en endorfine. Ervaart u regelmatig stress op uw werk of in uw dagelijks leven? Artsen voorspellen dat stress beroepsziekte nummer 1 wordt door de toenemende druk van de maatschappij. Door regelmatig tijd voor uzelf te nemen en uw stresshormoon te verminderen, draagt u bij aan uw eigen gezondheid.

Wellness in de buurt: onze massagebehandelingen

Wij hebben verschillende masseuses die allen een eigen specialisme hebben, waaronder Thaise-, dieptepunt-, drukpunt-, antistress- en hot stone-massages. Wanneer u een specifieke voorkeur heeft voor massage van een specifiek lichaamsdeel zoals de nek of de voeten, kunt u dat vooraf met ons bespreken.

Daarnaast is het ook mogelijk om massages te volgen met uw partner of vrienden met onze duo- of triomassages. In onze prijslijst vindt u een overzicht van onze massagebehandelingen en de bijbehorende behandelingen: https://www.massage-antwerpen.com/prijslijst/

Geniet van verschillende wellness behandelingen

Bent u op zoek naar verschillende behandelingen rondom wellness in de buurt? Naast verschillende massages bieden wij nog andere faciliteiten, namelijk een jacuzzi & infrarood sauna.

Voordelen van wellness in de buurt

Nooit meer ver reizen om te genieten van de faciliteiten van wellness in de buurt! Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en lekker genieten. Wilt u van onze diensten genieten? Reserveer dan direct via onze website óf telefonisch de wellnessbehandeling van uw keuze.

Wellness in de buurt als cadeau?

Naast behandelingen voor uzelf kunt u er ook voor kiezen een behandeling cadeau te doen aan een geliefde of vrienden. Via onze pagina: https://www.massage-antwerpen.com/kadobon/ kunt u direct een kadobon aanschaffen.

U wil graag een afspraak maken voor een wellness moment in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12