Masseuses van Masumi Antwerpen

Masseuses met diploma en ervaring

Hier ziet u Video van massage bij Masumi. Onze masseuses zijn gediplomeerd.  Bovendien hebben ze ook echte ervaring.  Ze geven al jarenlang praktisch elke dag massages.  Daarom zijn ze de beste masseuses.  Daar kan u zeker van zijn.  Ze stoppen nooit met leren.  Dit doen ze door continue bijscholing in theorie en praktijk.

Bij ons geen uniformen

Onze masseuses dragen geen uniform.  Omdat elke persoon uniek is.  Uiteraard dragen ze altijd gepaste en verzorgde kledij om massage te kunnen geven.

Massage team Masumi

Hieronder vindt u een korte beschrijving van ons klantgericht personeel.

David
David is gespecialiseerd in diepte en drukpuntmassages. Hij heeft dit geleerd in Thailand en gaat zich regelmatig bijscholen. Hij geeft al een tiental jaar elke dag meerdere massages aan een uitgebreid klantenbestand. Verder geeft hij ook les in massages, zowel in groep als individueel.
Nele
Nele voor de intensiefste dieptemassage ooit! Ze heeft zeer goede handen en een prima gevoel voor massages. Ze blijft zich verder bijscholen in massages en kan u een zeer goede massage geven, zowel voor diepte en antistressmassages met olie.
Oana

Oana is een zeer ervaren masseuse. Ze kan zowel diepte massage, als ontspanningsmassage bij u verzorgen. Uw lichaam wordt helemaal gerevitaliseerd na een behandeling bij haar. Een absolute aanrader voor een topmassage bij Masumi!

Harde of zachte massage? Aan u de keuze

Uiteraard bent u als klant ook uniek. En zo is ook elke massage die bij ons gegeven wordt. U kan bij het begin van de massage zeggen of u een hardere of zachtere massage verkiest. En ook als u eventueel pijn of klachten heeft. Ook tijdens de massage mag u altijd zeggen dat de massage harder of zachter mag. En liefst niet na de massage. Want dan is het te laat 🙂

Drink water na de massage

Na de massage bieden we graag nog een glaasje water aan. We raden u ook aan dezelfde dag veel water te drinken na de massage bij ons.

Werken bij Masumi?

Hebt u ervaring en/of passie voor massages geven? Dan mag u zich altijd kandidaat stellen om in Masumi te komen werken. Dit kan als zelfstandige. We kunnen u ook verder opleiden. Of begeleiden en coachen om nog beter worden in massage geven. Graag praten we met over de mogelijkheden.

Wilt u of uw bedrijf met ons samenwerken?

Ook andere vormen van samenwerking zijn steeds welkom. Dit kan een partnership zijn. Of samen iets organiseren. Bel even voor een afspraak en we luisteren naar u.

U wil graag een afspraak maken voor een massage of wil een samenwerking opstarten? U kan ons contacteren via: info@massage-antwerpen.com / 04 95 30 12 12

Een afspraak maken kan simpel via onze online agenda.