Massagesalon Antwerpen

massagesalon-antwerpen-masumi

Gezond voor lichaam en geest

Bij Massagesalon Antwerpen – Masumi kunt u even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Een massage is niet alleen erg aangenaam, maar het is ook nog eens een keer erg gezond voor uw lichaam en geest. Dit heeft een aantal redenen, maar het belangrijkste is misschien nog wel dat door de massage de aanmaak van endorfine en oxytocine wordt gestimuleerd. Dit zijn lichaamseigen stofjes die stress verminderen en het geluksgevoel verhogen en dat is precies wat we af en toe nodig hebben.

Een moment voor uzelf bij Massagesalon Antwerpen – Masumi

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om even de onverdeelde aandacht te hebben, niets geven, maar alleen maar ontvangen. Massagesalon Antwerpen – Masumi heeft die onverdeelde aandacht voor u. Doordat tijdens de massage ook de spieren doorbloed raken, voelen ze weer goed en ontspannen aan. Het ontspannen, de goede doorbloeding en het even helemaal tot rust komen, heeft een positieve werking op uw immuunsysteem, waardoor ook de kans op ziek worden kleiner wordt. Genoeg voordelen dus om uzelf eens heerlijk te laten masseren.

Verschillende soorten massages

Massagesalon Antwerpen – Masumi heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van massage. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een duo massage of een dieptemassage. Ook de Hotstone massage is een echte aanrader. Gaat uw voorkeur uit naar een voetmassage, dan kan dat natuurlijk ook. In alle gevallen worden de massages uitgevoerd door onze gespecialiseerde medewerkers in ons knus en gezellig salon. In een veilige en geborgen sfeer kunt u hier volledig ontspannen.

Uw welzijn staat voorop

Bij Massagesalon Antwerpen – Masumi wordt u warm onthaald en volledig in de watten gelegd. De rustgevende muziek, de warme oliën, het gedempte licht en de ervaren handelingen zorgen dat u helemaal tot rust kunt komen. Bij Masumi staat uw welzijn en vitaliteit voorop. Ook in het weekend en in de avond zijn massages mogelijk, informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Voor alle massages geldt: graag vooraf reserveren.

U wil graag een afspraak maken voor een massage in ons salon te Antwerpen?
Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12