Jacuzzi Antwerpen

jacuzzi-antwerpen-masumi

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? U gaat écht genieten in de jacuzzi in ons wellnesscentrum.

Wat zijn de voordelen van een sessie in de jacuzzi?

Het is heerlijk en ontspannen en uzelf onder te dompelen in onze jacuzzi. Zet de stress van alledag opzij en uw verstand op nul. Naast totale ontspanning zijn er meer voordelen aan het baden in een jacuzzi, op zowel fysiek én mentaal niveau:

  • Het verbeteren van botsterkte
    Mensen die klachten ondervinden van osteoporose (botontkalking), zien de fysieke kracht en mobiliteit significant verbeteren na regelmatig een bad te nemen in een jacuzzi.
  • Spierpijn verminderen
    De warme en sterke stralen van een jacuzzi dragen bij aan een effectieve manier van het verminderen van spierpijn. Heeft u een intensieve sportsessie achter de rug of andere fysieke inspanning geleverd? Een jacuzzi doet wonderen!
  • Verbeteren van de bloedsomloop
    Een warm bad verbetert de bloedsomloop doordat de warmte de bloedvaten verwijdt. Hierdoor ervaren mensen met bijvoorbeeld artritis minder pijn. Een slechte bloedsomloop kan tevens verschillende kwaaltjes veroorzaken zoals energiedips, het snel koud hebben, zware benen en een slecht geheugen. Dompel uzelf dus regelmatig in een jacuzzi om uw bloedsomloop te stimuleren!

Kies ook voor andere behandelingen naast de jacuzzi

Helemaal zen thuiskomen na een goede wellness behandeling? Naast jacuzzi Antwerpen kunt u ook genieten van onze andere behandelingen, denk aan een goede voet-, lichaams- of nekmassages en/of een bezoek aan onze infrarood sauna.

Direct een afspraak boeken bij jacuzzi Antwerpen?

Boek direct uw afspraak bij Masumi in Antwerpen en geniet van een jacuzzi- of wellnessarrangement tegen een scherpe prijs.

Jacuzzi Antwerpen als cadeau geven?

Naast een aantal wellnessbehandelingen voor uzelf kunt u er ook voor kiezen om een behandeling cadeau te doen aan een ander. Via onze pagina: https://www.massage-antwerpen.com/kadobon/ kunt u direct een kadobon aanschaffen.

U wil graag een afspraak maken voor een jacuzzi moment in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12