Sauna in de buurt

sauna-in-de-buurt-masumi-antwerpen

Ontdek de voordelen van een sauna in de buurt door gebruik te maken van onze infrarood sauna in Antwerpen. Waarom verder zoeken? Deze sauna heeft alle faciliteiten en ligt bij u in de buurt!

Geniet van een massage bij een sauna in de buurt

Een massage biedt verschillende voordelen, denk bijvoorbeeld aan het verminderen van het stresshormoon, het reduceren van fysieke klachten en een ontspannen gevoel. Een gezond lichaam staat direct in lijn met een gezonde geest, daarom raden wij aan regelmatig een massage te ondergaan.

“Hoe vaak moet ik in de sauna gaan?”

Veel mensen vragen zich af hoe vaak ze een sauna kunnen bezoeken. Het goede nieuws: er zit geen limiet aan de bezoekfrequentie van een sauna! Houd er wel rekening mee dat u veel vocht verliest tijdens een het bezoeken van een sauna, achteraf hydrateren is dus erg belangrijk.

Wij raden altijd aan een flesje water te drinken nadat u in de sauna bent geweest. Over de frequentie van saunabezoeken voorspellen gezondheidsexperts geven aan dat uw lichaam het beste reageert op een bezoekfrequentie van één keer in de 2 weken.

Direct een saunabezoek boeken bij de sauna in de buurt in Antwerpen?

Reserveer uw behandeling direct op onze website, of geef een ander een kadobon voor een massage naar keuze. We hopen u snel te mogen verwelkomen voor saunakuur of ontspanningsmassage.

U wil graag een afspraak maken voor een sauna moment in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12