Sauna arrangement

sauna-arrangement-masumi-antwerpen

Op zoek naar een heerlijk sauna arrangement waarbij u écht kan ontspannen? Zoek dan niet verder! Bij Masumi in Antwerpen laat u de alledaagse hectiek achter u en kunt u heerlijk ontspannen. Naast het feit dat een saunabezoek door de meesten als zeer ontspannen wordt ervaren, heeft het ook nog verschillende gezondheidsvoordelen zoals het verminderen van stress, een gezondere huid en flexibelere spieren.

Hoe ziet het sauna arrangement eruit?

Het voordeel van een infrarood sauna ten opzichte van een traditionele sauna, is de temperatuur waarbij u de sauna kunt gebruiken. Een infrarood sauna is al vanaf 30 graden bruikbaar waardoor u binnen enkele minuten gebruik kan maken van de sauna. Daarnaast hoeft u slechts eenmalig 20 minuten de sauna in, de kosten hiervoor zijn € 20,-.

Wat zijn de voordelen van een saunabezoek?

Het bezoeken van een sauna heeft naast ontspannende voordelen ook enkele gezondheidsvoordelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het verminderen van stress
  • Ontspannen van spieren bij (intensieve) sporten
  • Extra aanmaak van het geluksstofje “endorfine”

Kortom, voldoende redenen om een saunabezoek te plannen bij ons. Daarnaast kunt u ook andere behandelingen plannen, denk aan een Thaise massage, een hot stone behandeling of dompel uzelf onder in onze jacuzzi. Wij denken graag met u mee om uw ideale sauna arrangement samen te stellen.

Direct een arrangement plannen?

Reserveer direct via onze website.
Via onderstaande link kunt u direct contact met ons opnemen om een behandeling te boeken.

https://www.massage-antwerpen.com/contacteren/

Gunt u een ander de voordelen van zo’n heerlijk sauna arrangement? U kunt ervoor kiezen om een kadobon af te halen op onze locatie, een e-mail te sturen naar info@massage-antwerpen.com óf een sms’je te sturen naar: 0478883063.

U wil graag een afspraak maken voor een sauna of wellness moment in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12