Sauna aanbiedingen

sauna-aanbiedingen-masumi-antwerpen

Wilt u ontspannen voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Masumi in Antwerpen op het juiste adres! U betaalt slechts € 20,- voor een sessie in onze privé infrarood sauna. Meer sauna aanbiedingen en andere arrangementen? Lees alle informatie over Masumi op deze pagina!

Wat is een infrarood sauna?

Een infrarood sauna gebruikt lichaamseigen warmte, wat een ontspannende werking geeft op uw lichaam. Deze sauna stimuleert de bloeddruk en bloedsomloop, verbetert de teint van uw huid en laat uw huid er jaren jonger uitzien.

Wat is het verschil tussen een gewone en een infrarood sauna?

Bij een traditionele sauna moet u wachten voordat deze op een temperatuur van ten minste 75 graden is, terwijl een infrarood sauna al in gebruik genomen kan worden vanaf 30 graden. Wanneer u niet zo goed tegen warmte kunt maar wel wilt genieten van de voordelen van een sauna, dan is een infrarood sauna een goed alternatief.

Daarnaast is het gebruikelijk om meerdere sessies te voltooien in een traditionele sauna, afgewisseld met een koud bad om de bloedsomloop te stimuleren. Bij een infrarood sauna is dat niet nodig, u hoeft slechts één sessie te nemen van 20 minuten. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een sauna dat niet langer duurt dan het nemen van een bad.

Uw sauna aanbiedingen combineren met andere faciliteiten?

Naast onze infrarood sauna bieden wij ook andere faciliteiten, zoals verschillende massagebehandelingen, een lichaamsscrub, of een ontspannen sessie in de jacuzzi. Bekijk onze prijslijst voor alle arrangementen en sauna aanbiedingen: https://www.massage-antwerpen.com/prijslijst/

U wil graag een afspraak maken voor een sauna of wellness moment in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12