Wellness sauna

wellness-sauna-masumi-antwerpen

Wilt u lekker even tijd voor uzelf nemen? Even de pauzeknop indrukken in uw gehaaste leven? Kom dan naar onze wellness sauna. Binnen 20 minuten ervaart u al de voordelen van onze infrarood sauna en daarnaast kunt u uw saunabezoek combineren met andere ontspanningsbehandelingen. Een gezonde geest begint bij het verzorgen van uzelf.

Wat is een infrarood sauna?

Een infrarood sauna maakt gebruik van lichaamseigen warmte, wat zorgt voor een ontspannende werking. Dit type sauna stimuleert de bloedsomloop, wat er voor zorgt dat u minder snel last ervaart van fysieke ongemakken zoals weinig energie, zware benen en zelfs kans op geheugenverlies.

Wat is het verschil tussen een gewone en een infrarood sauna?

Een traditionele sauna kan in gebruik worden genomen vanaf 75 graden Celcius, terwijl een infrarood sauna al vanaf 30 graden Celcius in gebruik kan worden genomen. Een infrarood sauna is dus ideaal als u niet van enorme warmte houdt, maar wel graag wilt genieten van de voordelen van een sauna. Daarnaast zorgt de warmte van een infrarood sauna voor een gezonde huid en zuivering van binnenuit.

Wellness sauna combineren met andere faciliteiten?

Naast onze infrarood sauna bieden wij ook andere faciliteiten, waaronder diverse massages, lichaamsscrubs, of baad in onze jacuzzi’s. Voor alle behandelingen kunt u contact opnemen met info@massage-antwerpen.com, of bekijk onze prijslijst: https://www.massage-antwerpen.com/prijslijst/.

Wellness sauna als cadeau geven?

Naast een aantal wellnessbehandelingen voor uzelf kunt u er ook voor kiezen om een behandeling cadeau te doen aan een ander. Via onze pagina: https://www.massage-antwerpen.com/kadobon/ kunt u direct een kadobon aanschaffen.

U wil graag een afspraak maken voor een sauna of wellness moment in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12