Voetmassage Antwerpen

voetmassage-antwerpen-masumi

Lichaam en geest verlichten met een voetmassage

Bij Massage Antwerpen – Masumi heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een voetmassage. Een voetmassage bij Voetmassage Antwerpen is geschikt voor iedereen en heeft een positieve invloed op verschillende lichamelijk en geestelijke klachten. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om de voeten eens flink te laten verwennen, ze hebben vaak al zo veel te verduren. Meestal leggen uw voeten per dag héél wat kilometers af, of het nu rennend, joggend, huppelend of gewoon lopend is.

Mensen hebben vaak aan het eind van de dag vermoeide voeten en soms zelfs pijnlijke voeten. Een voetmassage kan zorgen dat de vermoeidheid of pijn weer wegtrekt, maar niet alleen dat. Volgens de oosterse geneeswijzen weerspiegelen de voeten wat er in het lichaam en in uw geest omgaat en bepaalde drukpunten in uw voeten staan in verbinding met de rest van uw lichaam. Deze drukpunten noemen ze ook wel reflexzones.

De juiste drukpunten vinden = Voetmassage Antwerpen (Masumi)

Zo kan het zijn dat de pijn in uw hoofd komt omdat er energiestromen naar uw hoofd zijn verstoord. Of u bent niet fit omdat er een disbalans is. Hierdoor hebben ziekten, spanningen en pijn vrij spel. Door bepaalde punten in uw voeten te stimuleren, kunnen er blokkades opgeheven worden. De energie kan dan weer vrij stromen en de afvalstoffen kunnen het lichaam weer verlaten.

Daarom wordt er ook vaak geadviseerd om na een massage aan de voeten veel water te drinken. Een voetmassage is niet bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunde, maar heeft vaak wel een positief effect op diverse geestelijke en lichamelijke klachten.

Volkomen ontspannen en ontstressen

Wist u dat uw rechtervoet uw rationele kant en uw linkervoet de emotionele kant vertegenwoordigt? Maar dat een voetmassage uw hele lichaam ontspant en ontstresst? Het maakt namelijk niet uit welke massage u ondergaat, uw lichaam reageert erop. Gespannen spieren worden soepeler, knopen in de spieren verdwijnen en een massage geeft rust in het hoofd.

Ook bij een voetmassage bent u gefocust op de voeten en laat u de stress even voor wat het is.

U wil graag een afspraak maken voor een voetmassage in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12