Privé sauna Antwerpen

prive-sauna-antwerpen-masumi

Een drukke baan, een huishouden dat dagelijks gerund moet worden en sociale verplichtingen waaraan u moet voldoen. In het dagelijks leven wordt verwacht dat u alle ballen in de lucht houdt, maar het is ook belangrijk dat u voldoende tijd voor uzelf te nemen.

Boek een privé sauna in Antwerpen

Lekker alleen of samen met een vriend, vriendin of uw partner genieten van de warmte die onze sauna biedt? Bij ons kunt u gebruikmaken van een privé infrarood sauna. U zult erachter komen dat er na afloop van het gebruik van de infrarood sauna een last van uw schouders valt, u volledig ontspannen bent en wellicht zelfs minder fysieke klachten ervaart! Dit komt onder andere door de aanmaak van het stofje endorfine wat vrijkomt tijdens een saunabezoek.

Waarom naar de sauna bij Masumi Antwerpen?

Kiest u voor Masumi, dan kiest u voor kwaliteit. Binnen 20 minuten ervaart u de gezondheidsvoordelen die een infrarood sauna biedt, denk aan een soepele huid, een ontspannen gevoel en intensieve reiniging van uw poriën. Hierdoor krijgt u een prachtige gloed en zorgt dit voor een goede gezondheid van de huid.

De effecten van een privé sauna Antwerpen

Er zijn een aantal zaken die u kunt verwachten na het ondergaan van een saunakuur bij Masumi, waaronder:

  • Verminderd last van stress
  • Meer ontspannen
  • Minder spierpijn
  • Betere nachtrust

Boek vandaag nog een privé sauna bij Masumi

Wilt u ook de beste versie van uzelf zijn en genieten van de gezondheidsvoordelen van onze privé sauna? Boek vandaag nog een arrangement bij sauna Masumi in Antwerpen óf geef een geliefde een saunabezoek cadeau.

Overige behandelingen bij Masumi

Naast de privé sauna Antwerpen bieden wij ook nog andere behandelingen aan, denk aan diverse massages, hot stone behandeling en is onze locatie voorzien van een (privé) jacuzzi.

Boek daarom direct uw arrangement bij ons óf geef een van de andere behandelingen cadeau aan een geliefde: https://www.massage-antwerpen.com/kadobon/.

U wil graag een afspraak maken voor onze privé sauna in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12