Ontspanningsmassage Antwerpen

ontspanningsmassage-antwerpen-masumi

Stress is een voedingsbodem voor klachten

Soms is er in uw leven veel stress. Een drukke job, kinderen die veel tijd en aandacht vragen of andere oorzaken die veel stress veroorzaken. Een lichaam dat veel spanning ervaart, is een goede voedingsbodem voor lichamelijke klachten. Hoofdpijn, schouderklachten, stijve spieren, pijnlijke nek of rug, het kunnen allemaal gevolgen van stress zijn. Een massage bij Ontspanningsmassage Antwerpen – Masumi kan hier uitkomst bieden. Niets is heerlijker dan het gevoel dat de spieren niet meer gespannen staan en uw geest even helemaal tot rust komt. Een dergelijk momentje voor uzelf bevordert het welzijn van uw lichaam.

Het ontspannen van lichaam en geest = Ontspanningsmassage Antwerpen (Masumi)

Het doel van een ontspanningsmassage is precies zoals de naam al zegt: het creëren van een ontspannen lichaam en geest. Dit doet men door de gewrichten en spieren soepeler te maken en de spieren te ontspannen. Hierdoor wordt ook de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, wat het zelf genezende vermogen van het lichaam versterkt en ondersteunt.

Daarnaast kan een ontspanningsmassage ook een onderdeel van een bezinningsproces zijn. Hierdoor leert men bewuster omgaan met het eigen lichaam en de geest.

Het verschil tussen een ontspanningsmassage en een diepte massage

Het verschil tussen een ontspanningsmassage en een diepte massage zit hem in de manier van masseren. Onze ervaren masseurs weten precies hoe ze een optimaal resultaat kunnen bereiken met een ontspanningsmassage in Antwerpen. De druk en het tempo liggen tijdens een ontspanningsmassage lager, de massage heeft immers niet het doel om dieper gelegen spieren te herstellen.

Ontspanning creëert men in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het is eigenlijk een rustige en zachte variant van de klassieke massage. Doordat men het lichaam ontspant, resulteert dit ook in een mentale ontspanning. Als men regelmatig kiest voor een ontspanningsmassage kan dit een herhaling van de klachten voorkomen.

Preventief masseren om klachten te voorkomen

Natuurlijk kan men ook kiezen voor een ontspanningsmassage als er geen fysieke klachten zijn, de massage werkt ook preventief. Soms merken we tijdens de massage dat op sommige plekken de spieren toch wat harder of strakker aanvoelen, wat het resultaat kan zijn van een te lange tijd in dezelfde houding zitten. Uiteraard zullen we tijdens de massage bij Ontspanningsmassage Antwerpen – Masumi hier aandacht aan besteden.

Mocht u zelf specifieke klachten hebben, dan is het verstandig om dit vooraf aan te geven, zodat wij ons hierop kunnen focussen. Vaak merkt u na een eerste behandeling al een enorme verbetering.

U wil graag een afspraak maken voor een ontspanningsmassage in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12