Kadobon online bestellen of bij ons afhalen

Online kadobon

Hier ziet u Video van massage bij Masumi.

Inspiratie nodig voor een mooie kado waar mensen echt iets aan zullen hebben? Een kadobon van Masumi is het antwoord.

Hiermee kan u een origineel geschenk aanbieden aan familie en vrienden. Dit kan online en zeer snel gaan. U kan kiezen wat het best voor u past:

1. U komt bij ons langs en ontvangt de kadobon. Betaling gebeurt onmiddelijk.We raden u aan van even te bellen voor u langskomt. U krijgt van ons de bon mee met een flyer in een mooie gekleurde envelope.

2. U ontvangt de kadobon direct per email. Wat we van u nodig hebben is een email naar info@massage-antwerpen.com of een sms naar 0478883063.

We hebben volgende gegevens nodig: waarde bon in euro of dienst, van wie, voor wie, en uw email adres. Optioneel kan u ook een boodschap meegeven. U ontvangt direct de bon per email en betaling is erna via overschrijving met vermelding van de tekst kadobon en uw gsm nummer. Ons rekeningnummer is BE56 7310 0495 8388.

We wachten dus niet op ontvangst betaling voor we u de kadobon emailen. Uiteraard moet u deze dan zelf printen en in een mooi envelopje steken.

De booking van de gelukkige kan via telefoon of online gebeuren, graag altijd vermelden dat u met een bon komt.

En natuurlijk ook deze bon meenemen wanneer de massage wordt gegeven.

Is uw kadobon voor massage verlopen of bent u die kwijt? Soms vinden mensen een bon terug die al vervallen is, of soms bellen mensen na de vervaldatum. Geen probleem, u kan ook na vervaldatum komen. U kan ons dan best bellen om samen het beste moment te vinden.

En zelfs als u de bon kwijt bent, zullen we ons best doen om een oplossing te vinden die voor iedereen optimaal is.