Hotstone massage Antwerpen

hotstone-massage-antwerpen-masumi

Masseren met warme stenen

Een Hotstone massage in Antwerpen is eigenlijk precies wat de benaming al zegt. Het lichaam wordt gemasseerd met stenen van circa 45 graden Celsius. Door de druk en de hitte van de stenen dringt men diep door in de spieren, hierdoor worden er veel spanningen verlicht en heeft u na een Hotstone massage weer nieuwe energie. Boek nu uw afspraak bij Hotstone Massage Antwerpen – Masumi!

Voor een Hotstone massage zijn niet alle stenen geschikt.

Over het algemeen worden hier afgeronde basaltstenen voor gebruikt. Basalt is een harde steensoort en ijzerhoudend. Het is een vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte vast kunnen houden.

Hoe werkt een Hotstone massage?

De stenen worden eerst in een warmwaterbad gelegd en daarna op de aandachtsgebieden geplaatst. U ervaart gelijk een aangename warmte en ontspanning. Daarnaast geven de stenen een bepaalde druk op het lichaam, die vergelijkbaar is met een rekoefening. Zeker als de stenen weggenomen worden, ervaart u dit gevoel.

Deze Hotstone massage in Antwerpen zorgt voor een diepe relaxatie en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen. Onze ervaren masseurs zullen na het weghalen van de stenen uw lichaam verder los masseren met de warme stenen, gecombineerd met warme olie.

Een positief eindresultaat voor lichaam en geest = Hotstone Massage Antwerpen (Masumi)

De manier van masseren bestaat meestal uit rustig, lang en cirkelvormige strijken. Iedere masseur heeft zijn eigen vaardigheden hierin. Juist door de combinatie van de beweging en de warmte, kan de massage dieper inwerken op het spierweefsel. Een dergelijke massage stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans. Daarnaast kunt u tijdens deze massage heerlijk ontspannen, wat natuurlijk ook weer goed is voor de geest.

De voorloper van de acupunctuur

In Europa is de Hotstone massage relatief nieuw, maar eigenlijk is deze methode van masseren al eeuwen oud. In het oosten waren de warme stenen eigenlijk de voorlopers van de acupunctuurnaalden. Ieder land heeft zijn eigen manier van masseren, maar over het algemeen ervaren mensen de Hotstone massage overal als zeer prettig en ontspannend.

U wil graag een afspraak maken voor een hotstone massage in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12