masumi-news-Geeft u de beste massage in Antwerpen Masumi zoekt steeds topmasseuses liefst zelfstandig

Geeft u de beste massage in Antwerpen? Masumi zoekt steeds topmasseuses (liefst zelfstandig)!

Voor de beste massage van Antwerpen is er 1 naam

Als uw laatste massage lang geleden is: gun uzelf en uw lichaam een verdiende massage.
Stel uzelf de vraag: wanneer was uw laatste massage? Ergens ver weg in een ander land of heel lang geleden? In veel culturen worden massages regelmatig gedaan als deel van een gezond leven waarbij eten, drinken slapen en lichamelijke en geestelijke oefening centraal staan. Massage is zeer gezond en kan regelmatig gedaan worden. Veel mensen hebben vaak veel stress zonder het zelf echt te weten.

Hebt u pijn? Een massage kan helpen

Massage kan uitstekend helpen bij spierpijn en andere pijnen. Het is wel belangrijk dat u aangeeft waar u pijn heeft. En uiteraard raden we u aan om bij blijvende pijn een dokter te waarschuwen.

Hoe verloopt een massage bij Masumi?

We verwachten u tot 5 tot 10 minuten voor uw afspraak bij ons. U kan gerust vragen stellen als u deze hebt voor de massage. Dan krijgt u even tijd om u uit te kleden en op de massagetafel te gaan liggen. U mag op uw buik plaatsnemen op de tafel en u bedekken met een handdoek.

Ik ben zwanger. Kan ik een massage krijgen?

Als u zwanger bent, eerst en vooral proficiat! Massage wordt afgeraden in de eerste 4 en de laatste 4 weken van de zwangerschap. Daartussen kan u bij ons een massage krijgen. Dit is een speciale massage voor zwangere vrouwen. Laat weten altijd voor de massage weten dat u zwanger en ook bij reservatie aub.

Douchen mogelijk

U kan altijd douchen voor de massage, en als u wenst ook na de massage. Als u voor massage wil douchen, best iets vroeger komen aub. We verwachten uiteraard dat u proper bent.