Duomassage Antwerpen

duomassage-antwerpen-masumi

Een duo-massage is ontspannen voor twee

In ons massagesalon te Antwerpen is het mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten massages. Eén van de mogelijkheden is een duo-massage. Met een duo-massage bij Duomassage Antwerpen – Masumi ligt u met twee personen in één ruimte, bijvoorbeeld met uw partner of met vriendin of vriend.

Het kan ook zijn dat u het leuk vindt om een duo-massage te doen met een familielid, bijvoorbeeld moeder en dochter of twee broers of zussen. U heeft de keuze met wie u de duo-massage wilt doen, u hoeft in ieder geval nooit met een vreemde de duo-massage te ondergaan.

Ook leuk om cadeau te geven = Duomassage Antwerpen van Masumi

Tijdens de duo-massage staan de massagetafels naast elkaar in één ruimte en ook de massagebehandeling verloopt redelijk synchroon. Hierdoor ervaart u beiden dezelfde beleving op ongeveer hetzelfde tijdstip. U heeft beide een eigen masseur en onze ervaring is dat u ook beide volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling.

Een duo-massage is ook leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld door iemand mee te vragen voor een massage of als verrassing voor twee vrienden of een koppel. Een duo-massage is ook een leuk idee voor een huwelijkscadeau. Niet alleen een pas getrouwd stelletje, maar ook een echtpaar dat al een aantal jaar is getrouwd, zullen het leuk vinden om dit met elkaar te doen.

Een duo-massage is vooral dubbel genieten

Natuurlijk is een Duomassage Antwerpen van Masumi niet alleen leuk, het is vooral puur genieten. Tijdens een duo-massage bij Massage Antwerpen – Massumi kunt u beide even ontsnappen aan de dagelijkse stress. Een massage is gezond voor lichaam en geest. Tijdens het masseren raken de spieren weer goed doorbloed en uw lichaam maakt weer extra endorfine en oxytocine aan. Deze lichaamseigen stofjes verhogen het geluksgevoel en verminderen de stress.

Even helemaal tot rust komen, geeft u ook weer meer weerstand en dat is natuurlijk ook prettig. Daarnaast is een duo-massage ook een manier om de band met elkaar te verstevigen. Behalve dat u samen iets doet, ervaart u ook nog eens hetzelfde. Hoe leuk is het als u beide helemaal ontspannen van de massagetafel afstapt? Een goed begin om weer nieuwe leuke dingen te plannen.

U wil graag een afspraak maken voor een duomassage in ons salon te Antwerpen?
Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12