Dieptemassage Antwerpen

dieptemassage-antwerpen-masumi

Een dieptemassage is niet zomaar een massage

Als u last heeft van vastzittende of pijnlijke schouders, een stijve nek, rugpijn, tandenknarsen, migraine, tenniselleboog of tal van andere klachten, kan een Dieptemassage Antwerpen van Masumi oplossing bieden. Een dieptemassage is erop gericht om de diepere lagen van de spieren te bereiken en om knopen in de spieren los te maken. Een dergelijke massage wordt vaak ingezet bij vastgelopen spiergroepen en chronische pijnen.

Een dieptemassage is niet zomaar een stevige massage. Deze massage is er echt op gericht om vastgelopen aanhechtingen te bevrijden en knopen los te maken. Knopen of een gebrek aan circulatie zijn meestal de aanleiding van de aanwezige pijn. Door de pijn worden de bewegingen beperkt en kan er uiteindelijk ook een ontsteking ontstaan.

In een dergelijke situatie is de aanvoer van zuurstof naar de weefsels onvoldoende, net zoals de afvoer van toxines. Het is dus belangrijk dat hier verandering in komt. Massagesalon Antwerpen – Masumi kan u hierbij helpen.

Masseren om de pijn te verlichten = Dieptemassage Antwerpen (Masumi)

Aan het begin van de dieptemassage worden de spieren opgewarmd om daarna de diepe fricties toe te passen. Natuurlijk houden we rekening met eventuele pijn in deze zone. Het kan zijn dat er een mogelijke stijfheid optreedt na de behandeling, het lichaam zet namelijk de ‘opruimwerkzaamheden’ door.

Water drinken helpt om het ‘afval’ sneller af te voeren. Een dieptemassage is een intense massage. Afhankelijk van de aandoening raden we vaak meerdere behandelingen aan.

Wij werken alleen met ervaren masseurs

De ervaren masseurs van Massage Antwerpen zullen de behandeling met u doorspreken. Ook is het mogelijk dat zij de behandeling aanvullen met adviezen. Voor zowel Massage Antwerpen – Masumi, als voor u, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk van de klachten af bent.

Mocht u meer informatie over deze behandeling wensen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het vooraf bespreken van een dieptemassage of meerdere sessies is gewenst.

U wil graag een afspraak maken voor een dieptemassage in ons salon te Antwerpen? Geen probleem! Dat kan simpel online of telefonisch:

Afspraak maken

0495 30 12 12