masumi-news-De beste massage van Antwerpen bij u of uw bedrijf bedrijfsmassage op maat of massage op uw event

De beste massage van Antwerpen bij u of uw bedrijf: bedrijfsmassage op maat of massage op uw event

Minder stress en meer productiviteit door bedrijfsmassage

Bedrijfsmassages? Waarom zou u dat doen?

Als je vraagt aan iemand hoe het gaat op zijn werk, zeggen veel mensen: “heel druk”. Of “ik weet niet waar ik moet beginnen”. Anderen zeggen: “ik moet alles tegelijk doen, alles is prioriteit”. Soms wordt het teveel voor mensen. Dit kan leiden tot een burnout.

Vandaag neemt het aantal burnouts toe. Ook de stress op het werk. Regelmatig massage krijgen, vermindert stress aanzienlijk. Mensen zijn ook gezonder. Ze worden minder ziek. Uiteraard is massage een onderdeel van gezond leven. Iemand die ongezond leeft en massages krijgt, zal ineens niet gezond worden.

Als werkgever kan u massages aan uw werknemers aanbieden. Zo hebben we een bedrijf als klant dat elke maand 5 werknemers een gratis massage aanbiedt. Zo werkt u mee aan een betere work/life balance.

Bedrijfsmassage: kleine investering, grote opbrengst

We kunnen ook tot bij u komen. En daar massage geven. U kent ongetwijfeld de voordelen van een massage. Bovendien kan dit aan een lage kost. Een hoge graad van erkenning en waardering binnen het bedrijf is verzekerd. We hebben ervaring hierin. Uiteraard met massages geven. Maar zeker ook met bedrijfsmassages en op events. Veel mensen vertellen het verder. En bezorgen zo uw bedrijf een positief beeld.

De bedrijfsmassage wordt altijd aangepast aan de wensen. En aan de specifieke situatie van het bedrijf. Ze worden vaak gekaderd in een bepaalde context. Bijvoorbeeld op de dag van de secretaresse. Of op het einde van het jaar. Soms ook na het behalen van een grote deal. Of als onderdeel van een jaarlijkse teammeeting, …

Ook het aantal masseuses ter plaatse. De uren kan u ook zelf kiezen. U kan bijvoorbeeld ook op 1 vaste dag per week een korte massage aanbieden op uw bedrijf. Het is bewezen dat dit de productiviteit verhoogt.

Hoe verloopt een bedrijfsmassage? en hoeveel kost het?

Meestal gaan we met een paar masseuses naar een bedrijf. Daar geven we in een rustige ruimte massages van ongeveer 15 minuten. Uiteraard kan dit aangepast worden aan jullie wensen. De bedrijfsmassage kan uiteraard ook bij ons plaats vinden.

In verband met de kosten: per masseuse ter plaatse is de kost € 50 per uur exclusief btw. Een specifieke offerte is altijd mogelijk. Uiteraard krijgt u van ons altijd een duidelijke factuur.

Het is dus zeker niet duur. U kan zelf ook de duurtijd kiezen en hoeveel uur ter plaatse. U kiest ook hoeveel masseuses. Zo controleert u de kosten. En u blijft u binnen budget.

Waar hebben we dit al gedaan?

We hebben al in veel sectoren bedrijfsmassages gedaan. Enkele voorbeelden: de banksector, dienstensector, schoonmaaksector, Tomorrowland, promotie van Magnum, advocatenkantoor, ergoline antwerpen, notariskantoor, …

We doen dit overal in Belgie. Bij een aantal bedrijven zijn we in alle Belgische zetels geweest. Soms eenmalig. Soms op een vaste dag per week of per maand

We rekenen transportkosten aan. Beperkt en transparant. Hoe dichter bij Antwerpen centrum, hoe goedkoper.

Meer info over bedrijfsmassage?

Voor verdere informatie kan u ons altijd contacteren. Misschien is dit niet wat u vandaag zoekt. Maar in de toekomst misschien wel. Dan horen we graag van u. Bel ons op 0495301212 voor meer info.

U bent evenementenbureau?

We hebben vaak met evenementenbureau’s gewerkt. Zij kunnen de massage inlassen als onderdeel van een groter geheel. Masumi is graag bereid om hierin mee te helpen. Dit om de klant een mooie totaalervaring te doen beleven.