Contact opnemen kan via GSM 0495301212 of mailtje

Hoe ons contacteren?

Hier ziet u Video van massage bij Masumi. Hieronder vindt u email en gsm nummer. U mag ons altijd contacteren voor info en reservaties. We kunnen helaas niet altijd opnemen, bijvoorbeeld wanneer we allemaal bezig zijn met een massage. In dat geval bellen we u spoedig terug. Uiteraard kan u ook altijd online boeken via onze website. Dat kan 24 op 7.

Mocht u willen boeken buiten de online beschikbare uren kan u best even bellen zodat we ons best doen om dit voor u in in orde te brengen.

We zouden heel blij zijn als u ons contacteert met voorstellen of ideeën hoe we het beter kunnen doen. De beste voorstellen zullen we zeker gepast belonen!

info@massage-antwerpen.com
+32 495 30 12 12

Ligging en adres

Italiëlei 179
2000 Antwerpen

We zijn gelegen op dezelfde kant als de Rooseveltplaats, ongeveer 200 meter voorbij de Rooseveltplaats. Vlak naast het restaurant Ishi. Als u de GPS volgt, dan kan het zijn dat u aan de verkeerde kant van de straat uitkomt. We kunnen hier helaas niets aan doen. De nummering van de Italielei niet altijd even logisch.

Via openbaar vervoer kan u ons zeker bereiken. We zijn 150 meter voorbij het busstation Rooseveltplaats gelegen. Met de tram kan u ook vlakbij afstappen (Opera, Centraal, Roosevelt, …)

Als u met de auto komt: denk er dan aan om juist te parkeren en parkeergeld in te steken. Neem een beetje reserve om zeker op tijd op uw afspraak te komen. Hou er rekening dat het centrum van Antwerpen bereiken met de auto soms lang kan duren.

Op de Italielei zelf is parkeren duurder en verplicht tot 22 uur. In de zijstraten is dit goedkoper en er moet enkel tot 19 uur betaald worden. Op de Italielei mag u niet in het zand parkeren, tenzij u een boete wenst van 150 euro…

Hieronder vindt u onze bedrijfsgegevens

BVBA Masumi
BTW BE0.818.295.067

Italielei 179
2000 Antwerpen

KBC rekeningnummer BE56 7310 0495 8388