masumi-news-Beste massage van Antwerpen zelf

Beste massage van Antwerpen zelf geven? Masumi biedt opleiding massage voor beginners en gevorderden. Opleiding traditionele Thaise massage ook mogelijk. In groep of prive. Ook voor duomassage. Bel voor meer info.

Beste Duomassage Antwerpen: samen genieten

Reeds in 2009 is Masumi duomassage’s beginnen aanbieden. Bij een duo massage krijgen twee mensen samen een massage in 1 ruimte. Dit kan een koppel zijn of vrienden/vriendinnen of moeder/dochter…

In Antwerpen waren we de eerste om dit aan te bieden. En vandaag zit dit in het standaardaanbod van de meeste salons.

Ik wil een zachte massage en mijn partner een heel stevige. Kan dat?
Geen probleem. U kan zelf aangeven welke massage u wenst voor de massage. Iedereen is uniek dus u moet niet noodzakelijk dezelfde massage krijgen. De massage is wel samen. En in 1 ruimte.

Promoties en voorwaarden
We hebben regelmatig nieuwe promoties. Check regelmatig onze site want de promo’s veranderen heel snel. U kan ons ook altijd bellen en vragen voor promoties of last minutes.

Verwen jezelf en je partner met een duomassage.
Wil je een massage delen met die persoon die jij belangrijk vindt? Samen de ervaring van een massage ondergaan? Zowel tijdens als achteraf heerlijk genieten met je partner, vriend, vriendin, familie, collega,…

Tijdens de duo massage wordt je naar een moment van totale ontspanning gebracht. Je beleeft je de massage samen. Op het ritme van de muziek. En in een sfeervol ontspannen kader met gegarandeerde rust en privacy.

Een unieke ervaring die je achteraf uitgebreid met elkaar kan bespreken bij een gezellig glaasje cava. De duomassage is uniek. En betekent véél meer dan een massage krijgen. alles is afgestemd om de voel-, geur- en hoorreis als unieke ervaring samen te delen.